Producten

logo webecos Ik werk met de producten van Webecos en met de producten van Dr. Tadlea.

Producten van Webecos Webecos staat voor wetenschappelijk bereide cosmetica. Het is voor mij belangrijk, dat het product doet, wat men beweerd dat het doet en niet onbelangrijk, dat het lekker ruikt. Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica een toonaangevend merk voor schoonheidssalons en sauna’s. Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste en apothekersassistente Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een volledige huidverzorgingslijn en een nieuwe moderne make-up lijn. De producten zijn hypo-allergeen en niet op dieren getest. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden volgens de modernste methoden gemaakt. Tot op de dag van vandaag ontwikkeld en produceert webecos zijn eigen producten, waardoor zij de prijs laag kunnen houden. Kortom: een goed product met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Het Webecos logo: Het logo van Webecos brengt de natuurlijke oorsprong tot uitdrukking. De gladde, afgeronde steen is een mooi en bijzonder symbool voor natuurlijkheid. De waterdruppels staan voor puurheid en zuiverheid. Het water heeft de steen een gladde textuur gegeven die symbool staat voor de perfect verzorgde huid.

Bovenstaande tekst is gedeeltelijk afkomstig van Webecos.
Meer informatie over Webecos en haar producten is te vinden op de Webecos website .

logo webecos

Producten van Dr. Tadlea tadlea Het assortiment van Dr. Tadlea bevat een compleet systeem van professionele salonproducten en producten voor thuisgebruik.
Alle producten bevatten high-tech ingrediënten uit natuurlijke bron, die onze huid alle benodigde bouwstenen geeft om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke functies te optimaliseren.
Voor elk huidtype is er een productlijn, de droge/vetarme huid, de gevoelige huid, de vette/onzuivere huid, de rijpere huid, de mannenhuid.
Daarnaast heef Dr. Tadlea een mini-lift ontwikkeld, een cosmetische face-lift die al na 1 behandeling een duidelijk zichtbare verbetering geeft!

Meer informatie over de producten van Dr. Tadlea is te vinden op de Dr. Tadlea website .