Behandelen van wratjes, bloedblaasjes en pigmentvlekken


De spotaway is een ideaal hulpmiddel om fibromen, bloedblaasjes en pigmentvlekken te verwijderen, door middel van elektrocoagulatie door de hoogfrequente wisselstroom.

steelwratje Steelwratjes (fibromen) behandeling Steelwratjes (fibromen) komen veelvuldig voor. Met name op plaatsen als de hals, oksels en liezen, maar kunnen over het hele lichaam voorkomen. Het is een onschuldige huidaandoening, maar het kan wel lastig zijn. Je kettinkje draait er omheen of je kleding schuurt er overheen. Meestal is 1 behandeling met de spotaway voldoende.

bloedblaasje Bloedblaasjes (Angiomen) behandeling Bloedblaasjes zie je over het hele lichaam, sommige mensen hebben er maar 1, anderen hebben er meerdere. Deze aandoening is ook onschuldig, maar kan storend zijn. Meestal zijn er wel 2 behandelingen nodig om het bloedblaasje weg te krijgen.

pigmentvlek Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken behandeling Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken, hebben de meeste mensen wel als ze, -de naam zegt het al- , ouder worden. Hier is meestal maar 1 behandeling met de spotaway voor nodig. Laat ouderdomsvlekken wel eerst medisch controleren door een arts.

Kosten van de behandelingen De kosten van deze behandelingen zijn € 35,00 per 10 minuten. Hier heb ik voldoende aan om 1 plekje te kunnen behandelen. Heeft U meerdere plekjes, dan kunnen we tot een aangepast tarief komen.
(Prijzen beauty lookx tot 31-12-2021)